Turbó Apró szoftver

Megosztás

turbo apro small

A Turbó Apró programmal úgy tudja 300 hazai online apróhirdető oldalra feladni a hirdetését, hogy közben rengeteg időt, pénzt spórol meg.

A hirdető oldalak címeit a szoftver tárolja és saját ablakában nyitja meg ahol Ön felesleges gépelés, vagy körülményes másolgatás nélkül néhány kattintással tudja az adatokat bevinni. A programot hivatásos gépírók tesztelték, akik így 4-6-szor gyorsabban tudták feladni a hirdetéseket az apróhirdető oldalakra.

 

Nézze meg ezen a vídeón, hogy működik a Turbó Apró program:

Egy apróhirdetés feladása csak néhány másodpercig tart.

Ha tud ennél gyorsabb és olcsóbb megoldást, kérem feltétlenül értesítsen! :)

Képek a szoftverről (nagyításhoz kattintson rá):

aproaproapro

A program ablaka az integrált böngészővel
Ebbe az ablakba kell egyszer beírni a hirdetés adatait, amik bekerülnek minden apróhirdető oldalra
A programban található
több mint 300 online apróhirdető oldal listája

 Az online apróhirdetés beküldés előnyei:

Gondoljon bele, hogy ezzel a módszerrel könnyedén elérheti, hogy naponta akár több tízezer ember láthatja az Ön hirdetését, teljesen ingyen.

Sok apróhirdető oldal tartalmát a Google kereső naponta térképezi fel, és egy egyedi, jól megfogalmazott hirdetés szinte azonnal megjelenik a Google kereső találati listáján is, mégpedig az első helyek között.

Hirdetés feladás online apróhirdető oldalakra az eddig ismert módszereknél sokkal gyorsabban, amivel Ön rendkívüli előnyre tehet szert.

Felhasználók véleményei
Online hálózatépítéssel foglalkozom. Az én tevékenységem is megkívánja, hogy a weboldalaim jó helyen jelenjenek meg a keresők találati listáin. Célom elérése érdekében sokat hirdetek internetes hirdetőoldalakon, és keresem a linkgyűjteményeket, hogy oldalaimat oda regisztrálhassam.

Helyesbítek, ezt tettem, amíg nem kezdetem a Turbowebsoft programjait használni. Ma már ne kell kutatnom a webet, hiszen az okos programok saját adatbázisukban rejtik az összes helyet, ahol egy networkernek, vállalkozónak, cégnek érdemes megjelennie. Hab a tortán, hogy minden szükséges adat egy felületre került, így azok megadása nem jár hosszú gépeléssel, vagy körülményes másolgatással. Ezek a programok valódi segítséget jelentenek, és időt spórolnak a használóinak.

Specht József
www.spc777.com
vali2Webáruházat üzemeltetek, és a Turbó programokkal tényleg sok időt, pénzt takarítottam meg.

Komoly sikereket értem el a használatukkal pl. Google keresőben való megjelenést és sok-sok látogatót, vásárlót.
Egyszerűen, könnyen kezelhető felület, nagyon hasznos adatokkal.
Tiszta szívvel ajánlom a Turbó programokat "kezdőknek" is.

Kerepesi Ferencné Vali
www.vitamin-ok.com

 

  

Vannak, akik azt gondolják, hogy az online apróhirdetések nem elég hatékonyak, mert ezeket az oldalakat csak a hirdetők látogatják.

Ez egyrészt nem így van, másrészt ki meri azt kijelenteni, hogy egy hirdető egyben nem potenciális vásárló, vagy érdeklődő is egyben?

Akinek a való életben van pl. egy kis vegyesboltja, Ő attól még vásárol sok minden mást is, bemegy egy butikba, cipőboltba, neki is szüksége van minden más egyébre, amit Ő nem árul a saját boltjában.

Egy jól időzített, jól megírt hirdetéssel az apróhirdető oldalak is nagyon hatékonyan tudnak hozzájárulni egy üzlet sikeréhez, amit nagy badarság lenne kihagyni.

Az Ön üzlete olyan, hogy nem jellemző a kínálatát apróhirdető oldalakon megjelentetni?

Akkor éppen ez a legjobb ok arra, hogy Ön ezt megpróbálja, és ezzel is többet tegyen a sikerért.

Ha a hirdetéssel inkább mennyiségileg szeretne több érdeklődőt, akkor teljesen reális, hogy 10-50 százalékkal is többen jelentkezzenek Önnél, mint eddig.

Ha az ajánlata nagyon egyedi, vagy nagy értékű, akkor lehet, hogy több ezer megjelenés, több hétig sem hoz semmilyen eredményt sem, de az esély így is megtöbbszöröződik, és sokszor fordul elő, hogy egyszer csak élete legnagyobb üzletét köszönheti a kitartó hirdetésnek.

Ha azonban ki sem próbálja, soha nme fogja megtudni, hogy milyen kiemelkedő eredményeket érhetne el, ha az ajánlatát sok ezren láthatnák.

 

Amellett, hogy a Turbó Apró szoftver használatával rengeteg időt lehet megspórolni,
természetesen a használata némi időt igényel.

Vannak már olyan szolgáltatások is az interneten, ahol feladják Ön helyett a hirdetését az apróhirdető oldalakra, és így ez Önnek nem kerül időbe, de más téren annál inkább meg kell fizetni.

Egy ilyen szolgáltatás keretében a Turbó Apró szoftver árának többszöröséért adják fel 50-60 oldalra az Ön hirdetését, egyetlen egyszer. Azután, ha újra szeretne hirdetni, ismét fizetnie kell, és annyiszor, ahány kampányt akar indítani, újra fizetnie kell a szolgáltatásért.

A további hátrányok között megemlítendő még, hogy nem Ön választja meg, hogy mikor, és melyik oldalakra kerül fel a hirdetése, hanem azt kapja, ami van.

Továbbá nincs rá lehetősége, hogy feladás közben szükség szerint változtasson, módosítson a hirdetés adatain.

Ezzel szemben a Turbó Apró szoftverért egyetlen egyszer kell egy nevetségesen kis összeget fizetni, és utána korlátlan számban, korlátlan alkalommal tud bármiféle megkötések nélkül bármeddig hirdetéseket feladni. Soha többé nem fog egy fillérjébe sem kerülni semmi.

Számolja ki, hogy ezzel akár százezreket tud így megspórolni.

 

Sokan nem is gondolnak rá, de az online apróhirdetéseknek van egy másodlagos, de egyáltalán nem elhanyagolható előnye is.

Ma már a hirdetők 90 százaléka rendelkezik weboldallal.

Ilyen esetben az sem mellékes, hogy egy jól megtervezett hirdetéssel, amiben szerepel a weboldal linkje is, növelhető a weboldal értéke a Google kereső szemében, így az előrébb kerülhet a találati listán, ami természetesen azzal jár, hogy onnan is további, releváns érdeklődők keresik fel a weboldalát. Ez pedig újabb értékes és ingyenes látogatottságot jelenthet Önnek.

Biztosan Ön is látta már, hogy néhány nagyobb online apróhirdető oldalnak a legnépszerűbb TV csatornákon főműsoridőben látható a reklámfilmje.
Remélem senki nem állítja, hogy egy ilyen volumenű vállalkozás online felületén nem kell bárkinek megjelennie.

 

Megosztás